НАСТАНИ

Во текот на изминатите три месеци Форум ЦСИД организираше две работилници и една јавна презентација наменети за возрасни лица, за едукатори на возрасни лица,...

АКТУЕЛНО

„Образование за урбано земјоделско образование за одржлива иднина“ е проект финансиран од ЕУ преку програмата Еразмус + (KA220-ADU - Партнерства за соработка во полето...

Во организација на Форум – Центар за стратешки истражувања и документација, на 16-ти јуни 2022 година преку онлајн платформата Microsoft Teams се одржа јавна...
USAID

Цивика Мобилитас

Национална агенција